Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘luahan hati…’ Category

assalamualaikum semua…lamanya since last time i’ve created dis blog ha4…bukan xnk update tp bla masuk je cuba nk setting spaya page jd comey n ada banyak benda yang ble tengok cm nisa’ pnya…(jeles neh…ha8)

sekarang ni tengah tunggu kawan nk p pasar malam..hari slase kan,da jemu da makan makanan yang disediakan kat dalam ni,dah habis semua menu dalam list dah try hu8…cadangnya nak bli coconut shake,roti john,tp cm dah lama xmkn ns minyak,gane neh??haru6

hari nie agak kontroversi,agak lama jg la den xbuke blog mpp,sekali hari ni online…masya-ALLAH…sedih ada,pedih ulu hati ada,macam2 ada…tapi pada siapa nak mengadu?hanya ALLAH yang mengetahui apa yang hambaNYA yang hina ini rasa dan alami dan cuba untuk endure it.thanks to nisa’ sbb sama2 fight dengan ain td he4…kisahnya bermula apabila ada seorang hamba ALLAH yang maha PEMURAH lagi maha MENGASIHANI ni memulakan provokasi terhadap MPP yang ada sekarang ni…yer la..memang MPP yang bukan pilihan bak kata orang,tp bagaimana dengan mpp yang lepas??boleh je mereka terima tanggungjawab dan buat sehabis baik untuk mahasiswa/i UDM…bak kata rakan saya,kalau kita nak menilai orang,biarlah mereka langsaikan tanggungjawab mereka dulu dan kemudian barulah lihat kepada hasilnya…tak g2..cayalah!!!  ^_^

p/s_kepada ‘orang baru’ nama org 2 la yang post kt shoutmix blog MPP…tak kisah la apa yang awak nak kata dan cuba sampaikan secara sinis,kami memang dah tak boleh buat apa2 untuk tutup mulut awak dan orang lain,takkan la kitorang nk siasat then pegi sumbat kertas ke kt dlm mulut kome2 semua…btol??kami akan pikul amanah dan tanggungjawab yang telah diberikan dengan hati yang ikhlas hingga ke akhir tampuk pemerintahan ini…hu8 makanya harapan saudara untuk lihat organisasi kami yang ada ni letak jawatan…mimpilah!!!

kadang2 saya naik hairan bila mana rakan2 datang dan membawa pesanan bahawasanya kwn2 mereka memesan kpd MPP ni supaya buat kerja…????….bila baca balik QNA yang exco kebajikan edarkan sebelum ni,dukacita juga saya apabila junior sendiri yang memberi komen MPP xbuat kerja,sedangkan siapa yang datang dan beri tunjuk ajar andai kata ada masalah???tak kira la bab surat-menyurat hatta personal sekali pun…siapa saya pada masa tu?pelik pelik pelik ng fiil manusia yang sukar diduga…betulla apa yang diperkatakan oleh ayahanda TUN DR> MAHATHIR MOHAMED ” MELAYU MUDAH LUPA”

saya sangat respect dengan k.anom kerana dapat mengawal emosi.dan kebiasaannya,k.anom la orang yang selalunya menenangkan keadaan yang cam panassss je kt shoutbox blog MPP tu..sayang k.anom!

tak lupa juga kepada semua mahasiswa/i yang selalu berkunjung dan memberikan respons yang baik dan menyatakan sokongan kepada barisan MPP 08/09…bukan nk riak mengatakan bahawa kami diterima,tetapi dengan sokongan2 daripada mereka inilah MPP dapat bertahan dan meneruskan kerja dengan hati yang senang…TERIMA KSIH BANYAK KEPADA SEMUA YANG TERLIBAT…(ada kaitan kew??   -_-  )

k la…nk p pasaq malam ni…jumpak lagi…disaat aku bergumbira

Advertisements

Read Full Post »