Feeds:
Posts
Comments

Archive for April, 2009

dUN!@ku….

aw0k2-mantech1

aw0k2-mantech

inilah duniaku…keluargaku…dan banyak lagi la yang ku ku blakang ahakz .. ^_-

masa mula2 aku masuk udm dulu taw tak i’m the ONLY GURL in da clas…wif 4 other boys. terbalik kn slalunya lelaki ad 4 gurlz ni ak sorang ada 4 boys…time 2 sumer sombong ya amat,tak penah tegur langsung!! g2 r.. whoa! dasat…seram pun ada , nangis tak payah cakap sebab time 2 xda kawan pun…masa orentasi tue semua orang da ad geng masing2 tapi disebabkan aku n kurang peramah,makanya xda la sangat geng…nasib baik ada kawan ak YATI HUSSEIN yang join ak kat sini amik TESL…

untuk pengetahuan semua,antara calon yang masuk asa 1st intake ialah…teteteteteeeeet..calon2 nya ialah…

cnn_0770-28fathi syahid ruzalifiquriabdul hanif abdul hamid

tujuan list nama ni bukan nak ada beza 1st intake nga yang lain2 tapi just nak share family aku time mula2 masuk udm… ha..ni la dya adik badik aku…

then tak lama pastu,aku dapat lagi ramai family cm gmbar yang ada kat atas..tp tu pun ada yang g dah…

ap yang aku boleh cakap pasal dorang ni..dorang memang best,maybe coz kitorg sket,so mmg cm fmly,buat ap2 sume ad, cakap je nk g ane,on blake,

yang terbaru,dorg ajak aku g candat sotong! pengalaman menarik tu…balik kedah satni bukan ble candat sotong dah…almaklum la,umah tepi sawah padi,ne nk ad sotong ye dop ha9….

Read Full Post »

f!N@L…. T_T

study dah walau kt kedai hu8

pergh….lama giler tak update ( almaklum la aku pun bukan rajin sgt nk typing ni! ) skang ni ak ngah final dowh…utk kali yg ke-4! kejap je masa berlalu padahal bru cm semalam je dftr…gila2 ngan geng2…dah tak lama pasni nk pisah…huuuuu…

ni antara list subject yang telah dan akan den amik final ni… ad dynamics…da amik dah ( 19 april hari tu) tadi paper electronics…then upcoming another 3 papers…( production tooling  27 april; thermofluids 30 april and last…production planning and control  3 mei…)

oleh kerana sem ni ak menjawat jawatan yang penting kat uDm ni…aku pun tak taw la ble dapat result yang gempaq macam zaman sem lepas..( hu6 sem lain xgempaq sgt pn )….mana ng pening ng student nya,ketas kerjanya…study nyer…ak agak bersyukur la sebab ble jg harung menda alah ni ng g-wa yang kental HA8…tp aku rasa partner ak si syahid tu xble…sebabnya da 2 3 kali gak r kitorg gaduh….( aku penah cakap kt dya yang orang laki ni bukan boleh uat kerja 2 3 serentak haru biru! dak dya kata boleh boleh…haaaaa….la ni tengok la ap yang boleh! gaduh, penat delayed report, lab, project…sume adaaaaa ) being an MPP is a tough job guys…can’t u understand? please stop bad thing behind my back coz i’ll know sooner or later…got lots of spy huh!

jadinya…sambung balik, aku pun nk gunakan la final ni nak cover balik carry marks aku yang ataih pagaq blaka tu… mudah mudahan paling kurang b+ pn aku da syukur sangat sangat sangat sangat…..kita manusia ni xble la nak tamak haloba sangat,stg jadi kota lain payah!so aku pun ada gak message mak mintak restu banyak…berkat tu! jgn main2, doa seorang ibu…

tadi tiba2 dapat message dari irfan yang akan ada delegasi MPP ke Bali! whoa..ni la timenya kita nk p tgk tmpt org kan,free….tp bukan p saja2 na…ad keja sbenaqnya..kitorg MPP ni bleh la dikatakan sebagai duta kecil…ingat ak nk join tapi tak dapat kata putus lagi ble nk g. ak pun sem ni terlalu la rajin, MASUM pun nak main juga…tu yang tunggang langgang terbalik habih tu…

so aku hope semua ny akan berjalan ng lancar,tak da sebarang musibah yang melanda sepanjang melalui hari2 yang bahagia di atas muka bumi ALLAh ni…

annual diner kt SUMAI

Read Full Post »